Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

procesin e prodhimit dhe zhvillimin

 • panel panel Tier 1 markave me cilësi të mëdha dhe të performancës
 • inverter inverter efikasitet të madh dhe garanci e produktit
 • rritje rritje Tin Tile Tilt 4 2M hekurudhor
 • ruajtje ruajtje Great pas shitjes Engineer
 • 6.6KW KIT 6.6KW KIT Ofron kit përballueshme për tuaj 6 6kW çati

qendra produkt

Rreth nesh

 • Multilayer PCB.

  Rreth nesh

  ZS-GLOBAL PTY LTD. është një prodhues profesional, Distributor integrues të gjitha llojet e produkteve diellore, duke integruar zhvillimin dhe prodhimin së bashku. Me përvojat e 12 vjet tona dhe sfond Global, ne besojmë se Lartë cilësinë tonë dhe çmim të arsyeshëm dhe të shpejtë të shërbimit lokal të klientit do të jetë shpresa jonë më e madhe advantages.We për të bashkëpunuar me klientët më shumë për zhvillim të përbashkët dhe përfitimet ..
  Rreth nesh

  Ju mund të na kontaktoni këtu