Добредојдовте на нашата веб страница.

Производството и процесот на развој

 • панел панел Ниво 1 брендови со одличен квалитет и перформанси
 • инвертер инвертер голема ефикасност и гаранција на производот
 • монтажа монтажа Тин плочка Навалите 4 2M железничка
 • складирање складирање Велика По-продажба инженер за поддршка
 • 6.6KW KIT 6.6KW KIT обезбедува прифатлива комплет за вашиот 6 6 kW покрив

центар за производ

за нас

 • Повеќеслојни ПХБ.

  за нас

  ZS-GLOBAL PTY LTD. е професионална производител, дистрибутер интегратор на сите видови на соларна производи, интегрирање на развој и производство заедно. Со нашите 12 години искуство и Глобална позадина, ние веруваме дека нашиот висок квалитет и прифатлива цена и брза локалните услуги на клиентите ќе биде нашата најголема advantages.We надеваме дека ќе соработува со повеќе клиенти за заеднички развој и бенефиции ..
  за нас

  Можете да контактирате со нас тука